Contacte

Suntem întotdeauna deschiși la contactul cu cititorii noștri. Cu toate acestea, înainte de a ne comunica ideile, gândurile, preocupările sau sugestiile dumneavoastră, vă rugăm să studiați scurtele reguli de feedback.

Comunicăm cu utilizatorii doar prin e-mail. Nu avem o linie telefonică sau un birou pentru primirea vizitatorilor.

Răspundem doar la mesaje pe următoarele subiecte:

  1. Clarificarea întrebărilor referitoare la funcționarea site-ului
  2. Clarificarea întrebărilor despre ce vânzători online funcționează în România.
  3. Sugestii pentru îmbunătățirea conținutului, inclusiv publicarea de noi recenzii sau efectuarea de modificări la articolele existente.
  4. Sugestii de cooperare.

Nu vă putem ajuta dacă căutați:

  • Ajutor pentru alegerea unui medicament
  • Ajutor în găsirea diagnosticului corect
  • Sfaturi medicale

De asemenea, nu luăm în considerare e-mailurile care conțin:

  • Spam
  • Insulte
  • Oferte de cooperare din partea unor vânzători ilegali.

S-ar putea să vă intereseze să comunicați cu un medic cu care am încheiat un parteneriat. Cu toate acestea, trebuie să vă dezamăgim, Dr. Boris Mikhailov doar revizuiește conținutul de pe acest site și nu oferă consultații la distanță. El deservește doar pacienții din spital și doar în general, fără a acorda prioritate cititorilor site-ului. Din acest motiv, nu oferim contactele sale personale și nici nu răspundem la e-mailurile care îi sunt adresate.

Responsabilul cu contactele publice este responsabil pentru feedback-ul utilizatorilor. El este disponibil pentru a răspunde scrisorilor dumneavoastră în limba română și engleză. El vă răspunde la scrisorile dumneavoastră de luni până vineri, de la 9-00 la 18-00.