Doctorul nostru

Doctorul nostru

Avem plăcerea de a vi-l prezenta pe Dr. Boris Mikhailov.

Acesta este persoana care supraveghează ca conținutul acestui site să fie actualizat, cât mai fiabil și mai util posibil. El nu este autorul articolelor care sunt postate pe acest site. Mandatul său este de a le revizui.

Dr. Mikhailov a absolvit facultatea de medicină în 1994 și, de atunci, este medic practicant. În prezent este doctor în medicină de familie. Experiența sa a ajuns aproape de 30 de ani. Pacienții apreciază experiența sa vastă.

A acceptat cu amabilitate să colaboreze cu noi, deoarece ideile acestui site îi sunt apropiate. De asemenea, el dorește să informeze oamenii că sănătatea și tratamentul trebuie tratate cu responsabilitate. Dr. Mikhailov este împotriva automedicației și a cumpărării nesăbuite de medicamente.

Dacă un articol de pe acest site este marcat cu mențiunea „verificat de un medic”, înseamnă că medicul nostru l-a citit și a confirmat că nu există afirmații false despre proprietățile medicamentului. Acest lucru nu poate fi interpretat ca fiind preferința sau recomandarea sa personală. El este complet neutru în ceea ce privește toate medicamentele și nu face recomandări pe acest site. El își deservește doar pacienții din spital.

Aici este pagina de LinkedIn a medicului nostru. Acolo veți găsi mai multe informații despre el.