Cumpărați Wegovy fără rețetă

Wegovy

Serviciul online Cumpărați acum
Saxenda - o alternativă mai ieftină Cumpărați acum

Description

Wegovy pentru pierderea în greutate

Wegovy ajută la controlul apetitului și la normalizarea comportamentului alimentar. Se vinde pe bază de prescripție medicală și este prescris pentru a controla excesul de greutate și este, de asemenea, utilizat pentru a trata diabetul zaharat de tip 2. Principalul ingredient activ este semaglutida. Acesta este un agonist al peptidei asemănătoare cu glucagonul 1 (GLP-1), responsabil de senzația de sațietate. Medicamentul suprimă pofta de mâncare, făcând tranziția la o dietă hipocalorică mai confortabilă.

Ce este Wegovy?

Wegovy este disponibil sub formă de soluție injectabilă sub formă de seringă de stilou. Seringile Wegovy sunt disponibile în diferite doze, de la 0,25 mg la 2,4 mg. Acestea sunt vopsite în diferite culori. 

Wegovy nu este un panaceu în lupta împotriva obezității. Medicamentul nu va funcționa fără participarea dumneavoastră. Pentru a pierde în greutate, trebuie să combinați administrarea de Wegovy cu o tranziție la o dietă cu conținut caloric redus și un set de exerciții fizice. 

Este sigur să luați Wegovy?

Wegovy este aprobat de către EMA. Este autorizat pentru vânzare în UE, în special în România.

Cum se explică popularitatea lui Wegovy?

Wegovy este un medicament pentru combaterea excesului de greutate, a cărui eficacitate a fost dovedită de numeroase studii. Acesta vă permite să obțineți rezultate durabile și să consolidați obiceiurile alimentare sănătoase. Excesul de greutate dispare treptat, ceea ce, în combinație cu o dietă hipocalorică și exerciții fizice, vă oferă posibilitatea de a vă schimba confortabil stilul de viață.

Un beneficiu important al Wegovy este faptul că trebuie administrat doar o dată pe săptămână. Alți agoniști ai peptidei 1 asemănătoare glucagonului (GLP-1) trebuie utilizați zilnic sau chiar de mai multe ori pe zi.

Am auzit că Wegovy este destinat tratării diabetului, este adevărat acest lucru?

Semaglutida a fost inițial dezvoltată și aprobată pentru a fi utilizată ca tratament pentru diabetul de tip 2. De atunci, s-a constatat că ajută și în cazul obezității și al problemelor conexe.

Cum se utilizează și la ce să vă așteptați

Wegovy este destinat adulților și copiilor cu vârsta de peste 12 ani care au un IMC de 30 și peste, care reprezintă stadiul de obezitate. De asemenea, este prescris pentru pacienții cu un IMC la 27 și peste, adică supraponderali, în prezența comorbidităților – diabet zaharat de tip 2, tulburări musculo-scheletice, sistem cardiovascular.

Seringa-penă este concepută pentru injectarea medicamentului fără ajutorul unui medic. Înainte de utilizare, asigurați-vă că Wegovy nu are nicio culoare distinctă sau impurități. 

Cum pot să mă asigur că Wegovy stilou- seringă este apt pentru utilizare?

Data de expirare a medicamentului este indicată pe partea din spate a stiloului cu seringă. Nu utilizați o seringă care este deteriorată.

Care este modul corect de administrare a unei injecții cu Wegovy?

Înainte de a administra injecția, pregătiți-vă:

 • stiloul cu seringă;
 • antiseptic;
 • un disc sau o bilă de bumbac.

Tratați-vă pielea cu antiseptic și trageți capacul stiloului. Apăsați stiloul cu seringă pe piele și continuați să apăsați până când tija galbenă se rigidizează la locul ei. Ar trebui să auziți două clicuri în timpul injecției: unul va apărea la început și celălalt în timpul injectării medicamentului.

Dacă rămân urme de sânge după injectare, folosiți vată de bumbac sau disc.

Care este cel mai bun loc pentru a injecta Wegovy?

Producătorul recomandă ca Wegovy să fie injectat în:

 • partea superioară a coapselor;
 • partea inferioară a abdomenului;
 • antebraț.

Evitați zonele cu piele traumatizată sau deteriorată, abraziuni sau răni. Se recomandă schimbarea locului de injectare atunci când se administrează medicamentul pentru o perioadă mai lungă de timp.

Câtă greutate pot pierde cu Wegovy?

Studiile privind eficacitatea Wegovy arată o pierdere semnificativă în greutate cu utilizarea acestuia. Aproximativ 83% dintre adulții care iau medicamentul pierd 5% sau mai mult din greutatea corporală, 66% pierd 10% sau mai mult, iar 30% pierd 20% sau mai mult. Acesta este rezultatul administrării medicamentului în combinație cu dieta și exercițiile fizice.

Preț

Atunci când cumpărați Wegovy în România, prețul depinde de mai mulți factori în același timp. Medicamentul este disponibil în diferite doze, astfel încât prețul seringilor de diferite culori poate fi diferit. În plus, prețul este influențat de numărul de pachete pe care le cumpărați la un moment dat, de politica de marketing a punctului de vânzare, de serviciile suplimentare (consultare cu un medic, prescripție medicală, livrare).

Este Wegovy ieftin un fals?

Nu neapărat. Asigurați-vă că este un medicament original și că punctul de vânzare are o licență. Prețul scăzut se poate datora unei promoții, reducerea din cauza deteriorării ambalajului exterior, alți factori. 

De ce este Wegovy mai scump decât alte preparate de tip pen-seringă?

Wegovy trebuie administrat o dată pe săptămână, în timp ce alte preparate trebuie administrate mult mai des. Din acest motiv, este mai economic de utilizat. Costul unui ciclu de tratament cu Wegovy poate ajunge să fie mai mic decât cel al medicamentelor alternative.

Prețul Wegovy este listat împreună cu costul rețetei?

Depinde de locul în care cumpărați medicamentul. Punctele de vânzare cu amănuntul afișează doar prețul medicamentului în sine. Atunci când comandați Wegovy online, puteți plăti pentru consultație, rețetă, medicamentul în sine și livrare. 

Dozaj

Doza de Wegovy trebuie crescută treptat pentru a reduce severitatea efectelor secundare. În acest scop, pacientul utilizează o nouă seringă în fiecare lună timp de 5 luni. Regimul de tratament este standard pentru toți adulții și copiii cu vârsta peste 12 ani, dar poate fi ajustat de către medicul curant pentru indicații individuale.

Când este cel mai bine să folosiți Wegovy?

Este de preferat să se injecteze în aceeași zi a săptămânii. Dacă trebuie să schimbați programul, faceți acest lucru cu cel puțin două zile înainte de data programată.

Ce stilou cu seringă Wegovy ar trebui să aleg pentru prima săptămână de tratament?

Pentru prima lună de tratament este necesar un stilou cu seringă verde.

De ce nu pot utiliza Wegovy cu doza maximă imediat?

Organismul se adaptează treptat la efectele medicamentului. Dacă utilizați imediat doza maximă, există un risc ridicat de efecte secundare, cum ar fi greață severă, vărsături și scăderea nivelului de zahăr din sânge.

Când este mai bine să luați Wegovy – înainte, în timpul sau după mese?

Momentul meselor nu afectează efectul medicamentului.

Ce trebuie să fac dacă nu mi-am luat doza de Wegovy la timp?

Dacă ați ratat o injecție Wegovy cu mai mult de două zile înainte de următoarea dată scadentă, faceți injecția. Dacă este deja cu câteva zile mai târziu ora la care trebuie să vă luați următoarea doză, respectați programul. Nu faceți o injecție cu doză dublă.

Dacă ați depășit programul cu mai mult de două săptămâni, contactați medicul dumneavoastră pentru a vă adapta tratamentul.

Achiziționați

Wegovy este vândut în farmaciile cu amănuntul și în serviciile online. Compania nu are o rețea de marcă. Puteți comanda un ciclu de tratament dintr-o dată sau doar un stilou cu seringă pentru luna următoare.

De ce Farmacia Tei nu vinde Wegovy cu livrare?

Pentru că Farmacia Tei vinde medicamente fără prescripție medicală, în timp ce Wegovy este cu prescripție medicală. 

De unde pot cumpăra Wegovy dacă nu este disponibil în nicio farmacie din apropierea mea?

Dacă nu puteți comanda Wegovy de la o farmacie, folosiți un serviciu online care lucrează cu medicamente cu prescripție medicală și livrează medicamentul pe teritoriul României.

Este sigur să comand Wegovy online?

Da, dacă folosiți un serviciu online de încredere.

Prescripție medicală

Este necesară o rețetă pentru a comanda Wegovy. O puteți obține de la medicul dumneavoastră. Cu toate acestea, este mai convenabil să folosiți ajutorul unui serviciu online: pentru aceasta trebuie să completați un chestionar. După plasarea comenzii, veți primi medicamentul cu livrare.

Mi-am pierdut rețeta pentru Wegovy, cum pot obține un stilou cu seringă pentru luna viitoare?

Contactați medicul dumneavoastră sau serviciul pe care îl utilizați de obicei pentru a vă elibera rețeta de Wegovy.

Trebuie să mă întâlnesc cu medicul meu în persoană pentru a obține o rețetă pentru Wegovy?

Nu, nu trebuie să o faceți. Pentru a completa o rețetă online, tot ce trebuie să faceți este să completați un formular de cerere cu informațiile dumneavoastră. Medicul va analiza cererea și va scrie o rețetă dacă este indicat.

Alternative

Wegovy vă ajută să pierdeți în greutate și să treceți la o dietă cu conținut caloric redus. Alte medicamente au un efect similar, la fel ca și exercițiile fizice moderate și o dietă terapeutică.

Medicamente – alternative la Wegovy
Saxenda Reduce pofta de mâncare
Ozempic Reglează nivelul de zahăr din sânge și creează o senzație de sațietate
Orlistat Reduce depozitul de grăsime

 

Alternative naturale la Wegovy
Dieta hipocalorică Vă permite să creați un deficit între caloriile consumate și cele cheltuite
Formare Contribuie la depășirea cantității de energie consumată față de energia furnizată 
Proceduri de fizioterapie Contribuie la îmbunătățirea proceselor metabolice

Care este cea mai bună alternativă la Wegovy?

Alegerea unui medicament alternativ ar trebui făcută de medicul dumneavoastră, ținând cont de viteza potențială de pierdere în greutate, confortul de utilizare, efectele secundare și contraindicațiile.

Există alternative fără prescripție medicală la Wegovy?

Majoritatea medicamentelor care afectează GLP-1 se vând pe bază de prescripție medicală. Dacă întâmpinați dificultăți în obținerea acesteia, nu ar trebui să vă schimbați medicația doar din acest motiv. Puteți obține o rețetă pentru Wegovy de la un serviciu online.

Este posibil să obțineți un efect notabil doar cu exerciții fizice?

Un set de exerciții fizice creează un deficit caloric în organism. Pentru a obține un rezultat vizibil, Wegovy trebuie utilizat simultan cu o creștere a activității fizice. 

Comparație

Medicamentele alternative diferă în ceea ce privește forma de eliberare, programul de administrare, gradul de eficacitate. Consultați medicul dumneavoastră pentru a alege un mijloc pentru pierderea în greutate. Nu întotdeauna cel mai eficient medicament, conform rezultatelor studiilor clinice, va fi cea mai bună alegere pentru dumneavoastră.

Care medicament este mai sigur – Wegovy sau Orlistat?

Ambele medicamente sunt sigure și aprobate pentru utilizare dacă sunt respectate instrucțiunile. Atât Wegovy, cât și Orlistat au o serie de contraindicații și efecte secundare. 

Prin ce se deosebește Wegovy de Saxenda?

Principalul ingredient activ din Wegovy este semaglutida, în timp ce Saxenda este liraglutida. Ambele afectează receptorii cerebrali responsabili de senzația de sațietate. În tratamentul pe termen lung (mai mult de 12 luni), atât Wegovy, cât și Saxenda prezintă un nivel ridicat de eficacitate.

Programul de administrare a medicamentelor diferă. Wegovy trebuie administrat o dată pe săptămână, în timp ce Saxenda trebuie administrat în fiecare zi.

Alcool

Dacă sunteți îngrijorat dacă puteți amesteca alcoolul și Wegovy, opinia majorității experților este unanimă: nu este de dorit. Luarea medicamentului și a alcoolului în același timp crește riscul de efecte secundare.

Ce doză de alcool ar fi sigură în timpul cursului de tratament cu Wegovy?

Nu există o doză sigură de alcool. Dacă beți un pahar de vin roșu sec, este probabil că nu se va întâmpla nimic grav. Dar dacă există probleme cu abuzul de alcool, ar trebui să le rezolvați mai întâi.

Ce se întâmplă dacă luați Wegovy și alcool în același timp?

Este posibil să aveți amețeli, somnolență, dificultăți de respirație, creșterea ritmului cardiac și mâncărimi. În cazuri rare, au fost observate tulburări psihice, depresie și stop cardiac.

Poate fi consumat alcool a doua zi după injectarea Wegovy?

Nu este de dorit să se amestece medicamentul și alcoolul: există posibilitatea suprapunerii efectelor secundare. 

Efecte secundare

Administrarea Wegovy poate fi însoțită de efecte secundare, inclusiv cancerul tiroidian. Dacă aveți dureri abdominale severe însoțite de vărsături, informați medicul dumneavoastră. De asemenea, trebuie să-l informați despre orice alte efecte secundare. Este posibil:

 • pancreatită;
 • colelitiază;
 • hipoglicemie;
 • insuficiență renală;
 • tulburări de vedere;
 • tulburări psihiatrice, inclusiv depresie;
 • palpitații cardiace.

Wegovy poate provoca o reacție alergică însoțită de tulburări de respirație și de înghițire, erupții cutanate, umflarea limbii, a buzelor și a feței.

Care sunt cele mai frecvente reacții adverse ale Wegovy?

Cele mai frecvente sunt greața, vărsăturile, durerile de cap, constipația și vărsăturile. Pot apărea, de asemenea, palpitații cardiace și oboseală.

Wegovy poate afecta tractul gastrointestinal?

Da, printre cele mai frecvente efecte secundare se numără creșterea gazelor, eructații, senzația de balonare, greață, vărsături, diaree și constipație. Pot apărea dureri abdominale moderate.

Pot conduce o mașină în timpul tratamentului cu Wegovy?

Urmăriți cu atenție reacția organismului dumneavoastră, în special la începutul tratamentului și după creșterea dozei. Un posibil efect secundar este senzația de oboseală, care vă poate afecta siguranța pe șosea. 

Supradozaj

Doza maximă săptămânală pentru un adult este de 2,4 mg. Pentru un copil cu vârsta de 12 ani sau mai mare, aceasta este de 1,7 mg. Supradozajul poate provoca reacții adverse grave, inclusiv o scădere bruscă a nivelului de zahăr din sânge, vărsături severe și greață.

Ce trebuie să fac dacă am luat o doză prea mare de Wegovy?

Vă rugăm să vă contactați medicul dumneavoastră. 

Am luat Wegovy mai mult decât doza prescrisă, dar nu simt niciun simptom neplăcut. Este periculos?

O supradoză poate provoca o scădere severă a nivelului de zahăr din sânge, ceea ce este deosebit de periculos pentru pacienții cu diabet. Luați legătura cu medicul dumneavoastră pentru a face un plan de acțiune ulterioară.

Măsuri de precauție

Wegovy nu trebuie utilizat concomitent cu alte medicamente care conțin semaglutide sau alte substanțe care afectează receptorii GLP-1. Spuneți medicului dumneavoastră dacă luați orice medicamente pentru pierderea în greutate, inclusiv ceaiuri din plante, medicamente fără prescripție medicală și suplimente alimentare. Medicamentul nu este adecvat dacă:

 • orice membru al familiei a fost diagnosticat cu carcinom tiroidian medular;
 • există o intoleranță individuală la componentele medicamentului.

Asigurați-vă că informați medicul dumneavoastră despre prezența diabetului zaharat de tip 2, orice boli pancreatice și renale, tulburări psihice.

Este sigur să continuați tratamentul cu Wegovy atunci când planificați o sarcină?

Trebuie să întrerupeți administrarea medicamentului cu cel puțin 2 luni înainte de concepția planificată.

Administrarea de Wegovy afectează absorbția altor medicamente?

Da, Wegovy încetinește procesul de golire gastrică, ceea ce poate afecta eficacitatea medicamentelor administrate pe cale orală.

Wegovy poate fi luat în timpul alăptării?

Nu au fost efectuate studii pe această temă, așa că este mai bine să nu vă asumați riscuri și să refuzați să luați medicamentul.

Revizuit de către medic