cumpăra orlistat fără rețetă

Xenical

Serviciul online Cumpărați acum

Description

Xenical pentru slabire

Xenical este un medicament utilizat pentru a combate excesul de greutate și obezitatea. Este prescris femeilor și bărbaților cu un IMC egal sau mai mare de 30. De asemenea, este prescris pacienților cu un IMC egal sau mai mare de 28, în cazul bolilor asociate cu excesul de greutate – diabet zaharat de tip 2, tulburări ale sistemului cardiovascular, colesterol ridicat. Principala substanță activă a medicamentului este orlistat. 

După cât timp după administrarea Xenical începe să funcționeze?

Acțiunea medicamentului este cumulativă. Prima capsulă va începe să funcționeze la 1-2 zile de la administrarea ei. Rezultatele tratamentului vor fi vizibile în câteva săptămâni.

Cât timp ar trebui să iau Xenical pentru a pierde în greutate?

Ca perioadă de control, se obișnuiește să se ia 3 luni de la începutul tratamentului. În această perioadă, greutatea corporală trebuie să scadă cu cel puțin 5%. În cazul în care rezultatele nu corespund acestui indicator, poate merita să înlocuiți medicamentul, după ce ați consultat în prealabil un medic.

De ce Xenical poate să nu fie eficient pentru pierderea în greutate?

Obezitatea este o problemă complexă care poate fi cauzată de o varietate de motive. Înainte de a începe un curs de tratament, se recomandă să se excludă prezența unor cauze organice ale obezității – de exemplu, hipotiroidismul. 

Cum se utilizează și la ce să vă așteptați

Xenical blochează acțiunea unei enzime numite lipază. Această enzimă este responsabilă de descompunerea grăsimilor pentru digestia ulterioară. Dacă grăsimile nu sunt descompuse, acestea trec prin tractul gastrointestinal și sunt excretate în mod natural.

Pentru ca Xenical să vă ajute cu adevărat să pierdeți în greutate, administrarea medicamentului trebuie combinată cu o dietă cu un aport redus de grăsimi. Aproximativ 70% din dieta zilnică ar trebui să fie carbohidrați și proteine și doar 30% ar trebui să fie grăsimi. 

Xenical ajută cu adevărat la pierderea în greutate?

Eficacitatea Xenical a fost confirmată de numeroase studii. De exemplu, într-un studiu efectuat pe 550 de pacienți cu diabet de tip 2 care au luat medicamentul timp de un an, majoritatea pacienților au raportat o îmbunătățire a stării de sănătate, scăderea nivelului de colesterol și a glicemiei. Într-un studiu efectuat pe 676 de pacienți, mai mult de o treime dintre participanți au reușit să piardă cu 10% mai mult în greutate decât grupul care a luat un placebo.

Cum de a spori eficiența cursului de tratament Xenical?

O dietă săracă în calorii, exercițiile fizice moderate și medicația își vor întări reciproc efectele. În plus, o abordare cuprinzătoare va contribui la consolidarea comportamentelor alimentare sănătoase și la evitarea viitoarelor eșecuri.

Administrarea Xenical afectează sistemul cardiovascular?

Xenical poate avea un efect favorabil asupra sistemului cardiovascular în prezența unor probleme legate direct sau indirect de excesul de greutate. Medicamentul nu este recomandat să fie combinat cu anumite medicamente cardiace și vasculare. Dacă aveți orice boală cronică, informați medicul dumneavoastră despre aceasta.

Preț

Xenical este vândut la un preț accesibil: o cură de tratament poate fi permisă de majoritatea persoanelor care doresc să îl ia. Costul medicamentului poate varia în funcție de punctul de vânzare specific. Atunci când comandați, nu uitați să clarificați ce anume este inclus în preț.

De ce depinde prețul Xenical?

Prețul medicamentului depinde de politica de marketing a punctului de vânzare. În plus, prețul poate include servicii suplimentare dacă cumpărați medicamentul online.

Unde sunt cele mai bune condiții pentru a cumpăra Xenical?

Condițiile se schimbă în mod constant, de aceea vă recomandăm să comparați mai multe farmacii și servicii online. Dacă găsiți Xenical la vânzare cu un preț neobișnuit de scăzut, asigurați-vă că este un medicament autentic. Verificați dacă există documente de autorizare pentru vânzarea de medicamente eliberate pe bază de prescripție medicală.

De ce Xenical costă mai mult atunci când este comandat online?

Farmaciile cu amănuntul afișează de obicei prețul medicamentului. Farmaciile online pot include, de asemenea, costul consultului medical, al rețetei și al livrării.

Dozaj

Xenical se administrează câte o capsulă de 120 mg la fiecare masă. Puteți bea medicamentul înainte sau la o oră după masă. Capsula trebuie înghițită întreagă, fără a fi mușcată, și trebuie să beți o cantitate mică de apă.

Dozajul medicamentului nu se modifică pe parcursul întregului curs. Trebuie să luați 3 capsule Xenical pe zi – una pentru fiecare masă principală. Dacă lipsește micul dejun/ prânzul/ cina, nu trebuie să luați medicamentul.

Ce ar trebui să fac dacă sunt obișnuit să mănânc de mai mult de 3 ori pe zi?

Xenical se administrează numai la masa principală. Dacă nu puteți renunța la gustări, încercați să alegeți alimente cu conținut scăzut de grăsimi sau de calorii – de exemplu, fructe. Grăsimile pe care le consumați la această masă vor fi absorbite de organism.

Am uitat să iau Xenical cu o masă, ce ar trebui să fac?

Puteți lua medicamentul dacă nu a trecut mai mult de o oră după micul dejun/ prânz/ cină. Dacă, totuși, v-ați amintit de Xenical mai târziu, așteptați până la următoarea masă și luați un comprimat. Nu este necesar să măriți doza pentru a compensa o masă uitată.

Pot să iau un comprimat Xenical în plus dacă mă decid să mănânc ceva gras?

Nu este recomandat să creșteți singur doza de medicament: acest lucru poate duce la efecte secundare neplăcute. Nu se va întâmpla nimic rău de la o singură masă. Dacă se întâmplă des, discutați problema cu medicul dumneavoastră.

Cumpărați în farmacie online

Xenical este mai bine să luați un curs: efectul cumulativ vă va ajuta să obțineți rezultate mai semnificative. Vă recomandăm să discutați în prealabil cu medicul dumneavoastră despre cantitatea de medicament de care veți avea nevoie pentru cursul tratamentului. Dacă cumpărați tot volumul necesar deodată, veți putea evita sărirea tratamentului.

Xenical este vândut legal în România?

Da, vânzarea de Xenical este autorizată în țările UE, inclusiv în România.

Este sigur să cumpăr Xenical online?

Da, atâta timp cât serviciul online este autorizat să vândă medicamente eliberate pe bază de rețetă și poate confirma autenticitatea acestora.

Cum pot comanda Xenical cu livrare de la Farmacia Tei?

Nu este posibil să comandați Xenical cu livrare de la Farmacia Tei, deoarece este un medicament cu prescripție medicală. Dacă nu doriți să vă pierdeți timpul mergând la cea mai apropiată farmacie, comandați Xenical de la un serviciu online care vă va ajuta să vă completați rețeta și să livrați medicamentul oriunde în România.

Cumpărați fără rețetă

Xenical poate fi achiziționat doar pe bază de prescripție medicală. Medicamentul are o serie de contraindicații de care trebuie să se țină cont la prescriere. Acest lucru poate fi făcut numai de către un medic.

Ce fel de medic poate scrie o rețetă pentru Xenical?

O rețetă pentru Xenical poate fi scrisă de un medic licențiat după o consultare prealabilă. Aceasta se poate face fie la un centru medical, fie printr-un serviciu online specializat.

Este posibil să se completeze o rețetă pentru Xenical online?

Da, este posibil. Pentru a completa o rețetă online, trebuie să îi furnizați medicului dumneavoastră informații despre starea dumneavoastră de sănătate. În cazul în care starea dumneavoastră corespunde indicațiilor Xenical, medicul va scrie o rețetă.

Cum pot cumpăra Xenical pe bază de prescripție medicală?

La o farmacie cu amănuntul, îi dați farmacistului rețeta, obțineți medicamentul și plătiți. Pentru a plasa o comandă pe un serviciu online, mai întâi completați un chestionar – răspunzând la întrebări despre starea dumneavoastră de sănătate. Medicul analizează informațiile furnizate și eliberează o rețetă, care rămâne să fie atașată la comanda online. 

Alternative

Nu căutați pe cont propriu o opțiune de tratament alternativ. Dacă Xenical nu vi se potrivește din punct de vedere al formei de eliberare, al costului sau al altor parametri, informați medicul dumneavoastră. Acesta va selecta un remediu care va fi optim pentru dumneavoastră.

Ce medicamente alternative pot spori efectul Xenical?

Medicamentele pentru slăbit pot acționa în moduri diferite: unele pot atenua foamea, altele pot accelera metabolismul. Cel mai bine este să discutați cu medicul dumneavoastră despre combinarea oricărui medicament cu Xenical, inclusiv a remediilor pe bază de plante.

Pot fi combinate alternativele naturale cu Xenical?

Da, producătorul recomandă combinarea medicamentelor cu o modalitate naturală de combatere a excesului de greutate, în special, trecerea la o dietă hipocalorică și creșterea activității fizice.

Dacă Xenical nu funcționează pentru mine, care este cea mai bună modalitate de a-l înlocui?

Înlocuirea medicamentului cu un altul trebuie convenită cu medicul dumneavoastră. Vă rugăm să nu faceți acest lucru fără a consulta un specialist!

Comparație

În România, există mai multe medicamente pentru combaterea supraponderalității și a obezității, a căror eficacitate este confirmată de cercetările științifice. Acestea sunt Saxenda, Mysimba, Alli și altele. Medicamentele diferă în ceea ce privește forma de eliberare, tipul și concentrația ingredientului activ, principiul de acțiune.

Cum diferă Xenical de Mysimba?

Mysimba, ca și Xenical, este disponibil sub formă de tablete. Medicamentul conține două componente active – clorhidrat de naltrexonă și clorhidrat de bupropion, care afectează zonele din creier responsabile de senzația de sațietate. În timp ce luați Mysimba vă simțiți mai puțin înfometat, dar medicamentul nu afectează procesul de descompunere a grăsimilor.

De ce Alli este vândut fără prescripție medicală, spre deosebire de Xenical?

Alli conține același ingredient activ, orlistat, ca și Xenical. Dar concentrația sa este mult mai mică. Alli este disponibil sub formă de tablete de 60 mg, cu o doză zilnică maximă de 180 mg.

Concentrația mai mică a ingredientului activ reduce riscul de efecte secundare, astfel că medicamentul este vândut fără prescripție medicală. Cu toate acestea, eficacitatea sa este, de asemenea, inferioară Xenical de câteva ori.

Poate fi Saxenda înlocuit cu Xenical?

Medicamentele Xenical și Saxenda diferă în ceea ce privește forma de eliberare. Dacă primul medicament este disponibil sub formă de capsule, cel de-al doilea este sub formă de seringă-penar cu o soluție injectabilă. Dar aceasta nu este singura diferență dintre Xenical și Saxenda: principiul lor de acțiune este, de asemenea, diferit. În timp ce Xenical afectează procesul de descompunere a grăsimilor, Saxenda afectează receptorii din creier responsabili de senzația de sațietate. Prin urmare, nu puteți înlocui pur și simplu un medicament cu altul, trebuie să discutați această problemă cu medicul dumneavoastră.

Alcool

Nu este de dorit să amestecați Xenical cu alcool. În ciuda faptului că producătorul nu menționează în instrucțiuni despre posibila interacțiune a medicamentului cu alcoolul etilic, ar trebui să evitați o astfel de combinație. Alcoolul poate crește efectele secundare ale medicamentului, vă poate afecta motivația și controlul asupra dietei. În plus, multe băuturi alcoolice sunt bogate în calorii.

Trebuie să iau Xenical dacă consum alcool la această masă?

Beți medicamentul la fiecare dintre mesele principale care includ alimente grase. Puteți sări peste administrarea medicamentului pentru a evita efectele secundare datorate combinării acestuia cu alcoolul.

Ce se întâmplă dacă beau un pahar de vin în timpul unui tratament cu Xenical?

Medicii nu recomandă combinarea niciunui medicament cu alcool. Puteți lua o cantitate mică de alcool în timpul cursului de tratament cu Xenical, dar nu abuzați de el. Cel mai probabil, un pahar de vin nu va provoca niciun rău.

Este sigur pentru persoanele cu dependență de alcool să ia Xenical?

Producătorul nu oferă instrucțiuni speciale cu privire la compatibilitatea medicamentului cu alcoolul. Cel mai bine este să verificați aceste informații cu medicul dumneavoastră.

Efecte secundare

Administrarea Xenical poate fi însoțită de efecte secundare. Cele mai frecvente sunt:

  • dureri de cap;
  • dureri abdominale;
  • tulburări de scaun;
  • creșterea gazelor;
  • hipoglicemie.

Mai rar, administrarea medicamentului este însoțită de balonare abdominală, senzații dureroase sau incomode la nivelul rectului, tulburări menstruale. Poate provoca incontinență fecală, anxietate crescută, reacții alergice. Utilizarea prelungită a Xenical poate fi una dintre cauzele apariției calculilor biliari, pancreatitei, sângerărilor sau inflamațiilor la nivelul intestinelor, bolilor de rinichi.

Cum pot reduce riscul de reacții adverse la Xenical?

Respectați dieta terapeutică cu conținut redus de grăsimi prescrisă de medicul dumneavoastră. Este posibil să fie nevoie să așteptați o perioadă de timp până când organismul dumneavoastră se adaptează la medicament și efectele secundare dispar.

Efectele secundare vor însoți întreaga perioadă de administrare a Xenical?

Cel mai adesea, efectele secundare apar la începutul cursului tratamentului – timp de câteva zile sau săptămâni. Dacă acestea vă deranjează pentru o perioadă mai lungă de timp, vă rugăm să vă informați medicul dumneavoastră.

Care dintre efectele secundare ale Xenical necesită supraveghere medicală?

Solicitați asistență medicală în cazul în care observați semne de reacție alergică severă, sângerare sau simțiți dureri abdominale severe.

Supradozaj

Doza zilnică recomandată de Xenical este de 360 mg (3 capsule). Orice depășire a acestei cantități este considerată supradozaj. Aceasta crește riscul de apariție a reacțiilor adverse, în principal sub formă de tulburări gastrointestinale.

Trebuie să consult un medic dacă am luat o doză dublă de Xenical?

Nu, dacă nu există simptome de supradozaj și vă simțiți normal. 

Care este primul ajutor în cazul supradozajului de Xenical?

Nu există un antidot specific pentru Xenical. Este necesară supravegherea medicală și tratamentul simptomatic prescris de un medic.

Precauții

Xenical nu este prescris pentru copii, femei în timpul sarcinii, pacienți cu colestază, sindrom de multisorbție cronică. Este contraindicat în prezența alergiei la orlistat.

Cu ce medicamente este mai bine să nu combinați Xenical?

Medicamentul poate interacționa cu antidepresivele, anticoagulantele, medicamentele pentru epilepsie, hipotiroidismul, HIV.

De ce Xenical nu este prescris pentru copii?

Nu au fost efectuate studii privind efectul Xenical asupra copiilor.

Revizuit de către medic